Хокеистът с български корени - Александър Георгиев, който наскоро дебютира в

...
Хокеистът с български корени - Александър Георгиев, който наскоро дебютира в
Коментари Харесай

Ню Йорк Рейджърс връща Александър Георгиев в стария му отбор

Хокеистът с български корени - Александър Георгиев, който неотдавна дебютира в НХЛ, ще бъде върнат от " Ню Йорк Рейнджърс " в предходния му отбор - " Хартфорд ". Там той ще се обиграва.

Георгиев дебютира за " Рейнджърс " през февруари и се показа чудесно, записвайки 92% отразени удари в 7 мача (6 като титуляр). Роденият в Русе хокеист обаче получи и приблизително по близо 3 шайби на мач във вратата си.

сирене

" Видях много положителни неща от него, удовлетворен съм, само че мисля че му е нужно още, с цел да се развива. Той би трябвало да играе постоянно и по тази причина го връщаме. Това не значи, че се отхвърляме от него ", сподели треньорът на " Рейнджърс " Ален Вайно.

" Рейнджърс " не съумяха да се класират за плейофите през този сезон. Отборът остана предпоследен в своята дивизия и 11-и в Източната конференция на НХЛ.

Така Александър Георгиев се връща в " Хартфорд Улф Пак ", защото другите двама вратари на " Ню Йорк " - Хенрик Люндквист и Ондрей Павелец се възвърнаха от травми. Българинът обаче остана в историята на клуба, ставайки първия с най-малко 30 спасявания в първите си 5 мача от НХЛ./ Бтв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР